Milapress

Salam Sukses!

Perihal Piala Dunia 2018

Jadwal Siaran Langsung Piala Dunia FIFA 2018 Rusia Excel Spreadsheet xlsx Piala Donya FIFA 2018 bakal dadi Piala Donya FIFA ke-21, sebuah turnamen sepakbola internasional quadrennial sing dipimpin dening tim-tim nasional saka asosiasi anggota FIFA. Wis dijadwalake njupuk Panggonan ing Rusia saka 14 Juni nganti 15 Juli 2018, sawise negara iki dianugerahi hak hosting tanggal 2 Desember 2010. Iki bakal dadi Piala Donya sing dianakake ing Eropah wiwit 2006; kabeh nanging salah siji saka stadion panggonane ana ing Rusia Eropah, ing sisih kulon Pagunungan Ural supaya bisa ngendhaleni wektu lelungan. Turnamen final bakal ndherekake 32 tim nasional, sing kalebu 31 tim sing ditemtokake liwat kompetisi kualifikasi lan tim tuan rumah kanthi otomatis. Saka 32 tim, 20 bakal nggawe penampilan maneh sawise edisi pungkasan turnamen 2014, kalebu juara bertahan Jerman, lan tim mung Brasil kanggo melu ing kabeh edisi, nalika Islandia lan Panama bakal loro-lorone nggawe pisanan ing Piala Dunia FIFA. Total 64 pertandhingan bakal diputer ing 12 tempat sing dumunung ing 11 kutha. Final bakal dilakoni tanggal 15 Juli ing Moskwa ing Stadion Luzhniki. Pemenang Piala Dunia bakal lolos kanggo Piala Konfederasi FIFA 2021. Perihal Piala Dunia 2018

Perihal Piala Dunia 2018 Babak iki dianakake ing 1 Desember 2017, ing 18:00 MSK, ing Istana Kremlin Negara ing Moskow. 32 tim ditarik menyang wolung kelompok papat. Kanggo babak iki, tim-tim kasebut dialokasikan kanggo papat pucuk miturut FIFA World Rankings ing Oktober 2017. Pot 1 nduweni kompeni Rusia (sing kanthi otomatis ditugasake kanggo Posisi A1) lan pitung tim paling apik, Pot 2 sing paling wolung tim paling apik , lan liya-liyane kanggo Pot 3 lan 4. Iki beda karo gambar sadurunge, ing kana mung Pot 1 didhasarake FIFA Rankings nalika panci liya didhasarake pertimbangan geografis. Nanging, isih ditahan yaiku kasunyatan sing tim saka konfederasi padha ora digandhengake kanggo panggung, kajaba kanggo UEFA ing ngendi saben grup dumadi nganti rong tim. Perihal Piala Dunia 2018

<< Go back to the previous page

Tags : Kejadian Mengenai Peristiwa